Accident grav pe drumul dinspre Damiș spre Roșia

5691
Foto caracter ilustrativ

Marţi, 7 iulie, la ora 19.25, pe drumul judeţean 764, la ieșire din localitatea bihoreană Roșia, un localnic de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Damiș înspre Roșia,

 

a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar, de un bărbat de 29 de ani, din comuna Pomezeu, judeţul Bihor.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 40 de ani, din comuna Câmpani de Pomezeu, judeţul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

De asemenea, o femeie de 67 de ani, din aceeaşi comuna, pasageră în acelaşi autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Biroul Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.