Accident grav pe DN 79, între un autoturism și un TIR

2585
Foto © Facebook grupul Info Trafic Bihor

O persoană a fost rănită grav și preluată de elicopterul SMURD în urma unui accident pe DN 79, între Oradea și Salonta.

În urma impactului violent, mașina a ajuns în câmp. Zeci de minute circulația a fost blocată total pe DN 79, în apropierea intersecției cu drumul spe Homorog. Elicopterul SMURD a aterizat pe carosabil și a preluat o victimă pentru a o transporta la Spitalul Județean din Oradea. Traficul între Oradea și Arad a fost îngreunat, fiind formate cozi lungi de aproximativ zece kilometri. După ce elicopterul a decolat de la loclul accidentului, în zonă s-a circulat pe un fir, alternativ.

Polițiștii rutieri efectuează măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.