Accident grav pe DN 19E. O femeie a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD 

1435
Accident grav pe DN 19E
Foto ©️ captura video INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA

Un accident grav s-a petrecut duminică după-amiază pe DN19E din judeţul Bihor.

 

„Apelul de urgenţă la 112 a fost dat la 16.10 minute. Accidentul s-a petrecut pe DN 19E, între localităţile Pocluşa de Barcău şi Sărsig, fiind implicată o singură maşină”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit primelor informaţiilor, o femeie de aproximativ 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca VW, a părăsit carosabilul şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. Pentru salvarea victimei a intervenit un elicopter SMURD care a transportat-o de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Oradea pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Foto ©️ INFO TRAFIC BIHOR&ORADEA – Lavinia Codoban
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.