Accident grav la Bihor: O maşină condusă de un tânăr de 18 ani a intrat frontal într-o alta

7255
Accident Petrileni
Foto ©️ Horia Dumitraș

Accidentul rutier s-a produs duminică, în jurul orei 00:00, pe DN 76, în localitatea bihoreană Petrileni. În accident au fost implicate două autoturisme.

Evenimentul rutier s-a produs într-o succesiune de curbe la dreapta și apoi la stânga. Șoferul unui autoturism, un tânăr de 18 ani din comuna Finiș care conducea un autoturism Volkswagen Passat, pe direcția Ștei-Beiuș a pierdut controlul asupra direcției, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism, marca Audi, condus de un bărbat de 51 de ani din comuna Câmpani.

„În urma accidentului rutier, o femeie de 50 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autoturism și o femeie de 35 de ani au suferit leziuni ușoare”, a declarat potrivit bihon.ro, Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

Tot leziuni ușoare au suferit și tânărul de 18 ani, respectiv doi minori de 16 ani, pasageri în primul autoturism.

„Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai precizat Lascău, potrivit sursei citate.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.