Accident, între Oradea şi Arad-600x450
FOTO © Facebook/RadarArad

Evenimetul rutier s-a produs înainte de ora 11, blocând drumul DN 79, între Oradea şi Arad pentru câteva zeci de minute. In accidentul rutier au fost implicate două autoturisme la intersecția Curtici cu Sântana.

Potrivit poliţiştilor din primele cercetări la faţa locului s-a stabilit faptul că în această dimineaţă, în jurul orei 10.50, un bărbat de 62 de ani, din Sântana a condus un autoturism pe DJ 792C, din direcţia DN 79, înspre Curtici, şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un autoturism condus din sensul opus de un bărbat de 35 de ani din Nădab. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto în vârtsă de 62 de ani, din Sântana. Au mai fost răniţi uşor trei pasageri din autoturismul acroşat respectiv doi bărbaţi de 50 şi 42 de ani şi un minor de 11 ani.

La locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe, o autospecială de descarcerare uşoară şi 13 subofiţeri.

Politistii recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe DN79 Arad – Oradea şi DN7 Ard -Lipova sa ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu bruscheze comenzile maşinii, întrucât se semnalează porţiuni acoperite cu polei.