Accident GRAV în Bihor. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat

3970

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dimineață, pe DN 79 Arad-Oradea, după impactul dintre un autotren și o autoutilitară. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat.

 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 79 Arad-Oradea, la kilometrul 75, la intrare în localitatea Salonta din județul Bihor.

Din primele informații s-a produs o coliziune între un autotren și o autoutilitară.

În urma impactului, unul dintre șoferii implicați în accident a rămas blocat între fiarele contorsionate ale autovehiculului, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

​”Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, care au intervenit cu o autospecială cu modul descarcerare și cu ambulanțaSMURD a subunității, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ)”, transmite ISU Bihor.

​Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unui bărbat rămas captiv între fiarele contorsionate ale camionetei, iar echipajul de pompieri militari paramedici și echipajul SAJ au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite în urma accidentului, doi bărbați fiind transportați ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Știre în curs de actualizare …

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.