Accident grav în Bihor. Un autoturism și un camion s-au lovit 

2055

Pompierii militari salontani, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipajul care încadrează elicopterul SMURD acționează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în jurul orei 11.20, la ieșirea din municipiul Salonta, eveniment în care sunt implicate trei persoane aflate în două autovehicule (un autocamion de 7.5 tone și un autoturism).

 

La fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și elicopterul SMURD.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unei persoane rămase captivă între fiarele contorsionate ale autoturismului, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile de specialitate celor două persoane rănite (care se aflau în autoturism) în urma evenimentului.

Cele două victime urmează a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Update: Potrivit polițiștilor, la ora 11.20, pe D.N. 79, în afara municipiului Salonta, o femeie de 41 de ani, din Salonta, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Salonta – Ciumeghiu, nu s-a asigurat corespunzător în momentul efectuării unui viraj la stânga.

Astfel, autoturismul condus de femeia de 41 de ani a fost acroșat în partea stângă, de o autoutilitară condusă de un bărbat de 60 de ani, din municipiul Arad, județul Arad, care se afla angajată în depășirea regulamentară a acestuia.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni, fiind transportată la spital de elicopterul SMURD. De asemenea, un bărbat de 54 de ani, din Salonta, pasager în autoturism a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.