Accident grav în Bihor. Trei mașini s-au ciocnit

2095
Foto ©️ lonut Morut/INFO TRAFIC BIHOR&ORADEA

Circulația rutieră pe DN76 a fost blocată, luni dimineața, între Băile Felix și Hidișelu de Jos în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 76 Stei – Beiuș, la kilometrul 173, în zona localității Hidișelul de Jos, județul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, unul dintre conducătorii auto fiind încarcerat.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare grea, o alta, de stingere a incendiilor, un echipaj de terapie intensivă al SMURD Oradea, dar și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Bihor. Accidentul s-a soldat cu două victime. Una dintre ele este în cod verde medical, iar cealaltă – victima încarcerată – este în cod galben medical. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare, transmit reprezentanții ISU Bihor.

”Traficul a fost blocat o scurtă perioadă de timp, iar acum (ora 9:00 – n.n.) se circulă, alternativ, pe o singură bandă”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, a mai spus Fărcuța.

Update: Polițiștii bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul de pe DN 76, în afara localității Hidișelu de Jos.

„Un bărbat de 32 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 76, pe direcția Oradea – Hidișelu de Jos, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a acroșat lateral stânga un autoturism, condus din sens opus de o femeie de 36 de ani, din municipiul Beiuș, ia apoi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Dobrești, județul Bihor”, precizează comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.