Accident grav în Bihor. O dubiță a intrat într-un TIR

5293

Accidentul a avut loc pe DN 76 Oradea – Deva, în localitatea Petrileni. În accident au fost implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii, trei persoane au fost rănite.

 

„Marți, 5 aprilie, la ora 10.55, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Petrileni, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oradea – Deva, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autotractor cu semiremorcă, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 50 de ani, din Oradea”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, conducătorii celor două vehicule și un tânăr de 22 de ani, din Oradea, pasager în autotractor, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.