Accident grav cu trei mașini implicate. Autorul un șofer de 74 de ani

1106
poliția accident noapte-800x488
Foto caracter ilustrativ

Luni, 7 ianuarie a.c., la ora la ora 09.50, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Hidișelul de Sus, un bărbat de 74 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Beiuș, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed.

 

Astfel, într-o curbă înspre dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Remetea, județul Bihor.

În urma impactului, primul autoturism a ricoșat transversal pe partea carosabilă și a fost acroșat de un alt autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Budureasa, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorii primelor două autoturisme și o femeie de 26 de ani, din comuna Remetea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News