Accident de circulație în Oradea. Șoferul unui autocamion a rămas încarcerat

2489

Vineri, 4 noiembrie, la ora 11.03, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier între un autocamion și un autoturism, pe strada Uzinelor din municipiul Oradea, eveniment soldat cu rănirea a două persoane (conducătorii auto), una din cele două victime rămânând încarcerată.

​La fața locului s-au deplasat de urgență, pompierii Detașamentului 2 Oradea cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu ambulanța de tip B2 a subunității, un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea cu autospeciala de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

​Pompierii militari au evacuat, în câteva minute, șoferul autocamionului rămas captiv în cabină, în urma ricoșării autovehiculului în remorci de TIR parcate în zonă. Victimei descarcerate și femeii aflate la volanul autoturismului, le-au fost acordate îngrijirile medicale care se impuneau, acestea fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.