Accident cu trei mașini în zona localității Chiribiș: o persoană a fost rănită

1309

Marți, 8 septembrie, la ora 11.00, pe drumul județean 191/A, în afara localității bihorene Chiribiș, un tânăr de 23 de ani, din comuna Tăuteu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Marghita – Tăuteu, la intersecția dirijată prin indicatoare rutiere cu drumul comunal 122, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de vehiculul care circula în fața sa.

Astfel, a acroșat un autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, pe care l-a proiectat în șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma impactului, primul autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în aceeași direcție, de un bărbat de 59 de ani, din comuna Popești, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, marți, 8 septembrie, la ora 13.14, pe drumul județean 764, în afara localității bihorene Căbești, un bărbat de 52 de ani, din comuna Pietroasa, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Căbești – Roșia, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării și a acroșat un autoturism condus în fața sa, în aceeași direcție de deplasare, de un bărbat de 64 de ani, din municipiul București.

În urma accidentului rutier, o femeie de 62 de ani, din municipiul București, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Poliţiştii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

De asemenea marți, 8 septembrie, la ora 20.15, pe drumul comunal 21,în localitatea bihoreană Hodoș, un bărbat de 39 de ani, din comuna Sălard, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns în intersecție, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat un localnic de 52 de ani, care se deplasa pe un triciclu electric artizanal.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 52 de ani a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.