Accident cu 3 mașini în județul Bihor. Un autoturism a doborât un stâlp de electricitate

2046
Accident pe raza localității Sântion
Foto ©️ Andrei Lăză - INFO TRAFIC Jud. Bihor
Trei autoturisme s-au izbit, miercuri dimineață, pe un drum din județul Bihor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 (E79) Oradea – Borș, pe raza localității Sântion, județul Bihor, a avut loc o coliziune între trei autoturisme. 

 

Circulația este însă oprită, întrucât unul dintre vehicule a doborât un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, iar firele electrice au căzut peste calea de rulare.

„Apelul 112 a fost înregistrat la ora 9.03. Sunt implicate trei autorisme. În urma evenimentului, a fost rupt un stâlp de electricitate care a căzut pe trotuar, însă firele electrice ajung pe partea carosabilă. Prin urmare, în acest moment traficul estre blocat pe ambele sensuri şi deviat de poliţiştii rutieri pe ruta Borş – DJ 190 – str. Matei Corvin”, a precizat, comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

Accidentul nu s-a soldat cu victime. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.