A treia ediție a show-ului caritabil intitulat „Diamante și box”

118

Clubul Sportiv Basti Box Salonta organizează în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, cea de-a treia ediție a show-ului caritabil intitulat „Diamante și box”.
Evenimentul este programat la Casa de cultură din Salonta, începând cu ora 18:00, iar toţi bani care se vor aduna din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru achiziţionarea unui ring de box cu podium.Ringul pe care-l avem noi acum avem este mai degrabă o piesă de muzeu, în el a boxat şi Nicolae Linca, singurul campion olimpic al României”, a precizat Sebastian Silaghi, preşedintele CS Basti Box și principalul organizator al evenimentului.De precizat faptul că spectacolul de sâmbătă seara de la Salonta va cuprinde 10 meciuri de box la care vor participa pugilişti de la Surman Boxing Team Bekescsaba, Pro Gym Gheorghieni, LPS Banatul Timişoara şi Basti Box. Pe lângă acestea vor avea loc însă și alte momente artistice care mai de care mai atractive. Astfel, la Casa de cultură va fi amenajat și un stand de artă „Păpuşa dacică”, iar pe scenă se vor derula și diverse activităţi artistice, „Gladiatorii intră în ring” al Asociaţiei Deus Vult, respectiv momente de magie, precum și un concert Melaz&The Daydreamers.Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de 25 de lei.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.