A provocat un accident în Oradea și a fugit

1995

Marți, 25 august, la ora 13.40, la intersecția străzii P-ța Cetății cu strada Sucevei din municipiul Oradea un bărbat de 30 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Cele Trei Crișuri înspre strada Dimitrie Cantemir, pe banda întâi, 

nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și l-a determinat pe un bărbat de 46 de ani, din Oradea, care conducea un autoturism pe banda a doua, în aceeași direcție de deplasare, să vireze brusc înspre stânga, intrând astfel în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, din sens opus, pe banda a doua, de un bărbat de 37 de ani, din Oradea.

După producerea evenimentului, bărbatul de 30 de ani, din Oradea, care conducea primul autoturism, a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri orădeni.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 37 de ani, care conducea cel de-al treilea autoturism și o minoră de 9 ani, pasageră a sa, au suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.