A plecat la şcoală şi nu a mai revenit! Aţi văzut-o?

323
BERCEAN MARIOARA LARISA
BERCEAN MARIOARA LARISA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Marți, 12 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați de familia unei minore, BERCEAN MARIOARA LARISA, de 14 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, că în cursul zilei de 12octombrie a.c., în jurul orei 07.30 a plecat la școală, iar la ora 14.00, când trebuia să se întoarcă acasă, nu a mai revenit.

​Aceasta a mai fost plecată în repetate rânduri, revenind sau fiind găsită de polițiști de fiecare dată.

SEMNALMENTE: 1,52 m înălțime, aproximativ 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, lung.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă bej, pantaloni de trening negri, pantofi sport albi, poartă un ghiozdan maro, cu ținte.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.