3.1 C
Aleşd
miercuri, 6 decembrie 2023

A murit primul președinte al Curții de Apel Oradea, judecătoarea Maria Ileana Muțiu

Curtea de Apel Oradea anunță decesul primului judecător care a ocupat funcția de președinte al instituției, Maria Ileana Muțiu.

- Publicitate -

“Colectivul Curții de Apel Oradea anunţă cu profund regret trecerea în nefiinţă a doamnei judecător Maria Ileana Muțiu, primul președinte al Curții de Apel Oradea, judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, doctor în drept şi conferențiar universitar al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Oradea, cu o carieră în magistratură de aproape 40 de ani, un om de înaltă ţinută morală şi profesională. 

Va rămâne în memoria tuturor prin devotamentul, profesionalismul şi integritatea cu care şi-a dedicat întreaga viaţă actului de justiţie. 

A contribuit cu pasiunea unui practician desăvârşit la formarea multor generaţii de jurişti care au urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Oradea, deschizându-le acestora calea spre frumuseţea şi complexitatea dreptului civil, fiind pentru aceştia un model de conduită şi profesionalism”, este mesajul transmis de Curtea de Apel Oradea printr-un comunicat de presă.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,488FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI