A murit, acrosat de o semiremorca la Osorhei.COMUNICAT IPJ

888

Vineri, 15 iulie pe D.N.1, în localitatea Oșorhei, un bărbat de 52 de ani, din comuna Roșia Montană, județul Alba, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, a acroșat un pieton.
În momentul acroșajului, victima, un bărbat de 81 de ani, din comuna Oșorhei, se angajase în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure.În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni care i-au provocat decesul.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.