A fost deschis un centru mobil de vaccinare în complexul comercial Auchan

209

Având în vedere necesitatea creșterii capacității de vaccinare a populației în județul Bihor și adresabilitatea crescută a orădenilor la vaccinare, un nou centru mobil, complet echipat, s-a deschis în interiorul complexuluicomercial Auchan. 

Noul centru de vaccinare s-a deschis azi, 22 octombrie, și se află în zona magazinului Flanco. Accesul se va face pe scările rulante. Centrul va funcționa doar în weekend (vineri, sâmbătă și duminică) iar programul va fi de la ora 09.00 la 21.00. Persoanele care doresc să se vaccineze pot opta pentru vaccinurile Pfizer sau Johnson & Johnson.

Prin deschiderea noului centru de vaccinare este posibilă efectuarea unui număr mai mare de vaccinări într-un timp scurt și în condiții de siguranță sanitară.

Cei care doresc să se vaccineze în Oradea mai au la dispoziție centrul modular din Piața Emanuil Gojdu, unde pot opta pentru vaccinurile  Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna sau AstraZeneca, sau centrul de la Colegiul „Traian Vuia” unde se pot vaccina cu Pfizer și Johnson & Johnson. Ambele centre sunt deschise zilnic, de la 08.00 la 20.00.

Persoanele care doresc să se imunizeze în cartierul Rogerius pot opta pentru centrul de vaccinare de la Spitalul Pelican, unde se administrează serul de la Pfizer.

Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.