A fost depistat de polițiști în trafic, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

572
poliția rutieră
Foto caracter ilustrativ

Luni, 30 martie, la ora 02.35, pe strada Dumbravei din localitatea bihoreană Diosig, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, dinDiosig, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Bihariadin cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

De asemenea sâmbătă, 28 martie a.c., la ora 19.00, polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa au fost sesizați prin sistemul de urgență S.N.U.A.U. 112 de un bărbat de 34 de ani, din localitatea bihoreană Husasău de Criș că autoturismul său, parcat în fața unui imobil din localitatea Bicaci, județul Bihor, a fost acroșat cu discul tras de un tractor, condus de un bărbat de 50 de ani, din Bicaci.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma testării conducătorului tractorului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa.

 

Urmărește-ne și pe Google News