A fost depistat de polițiști în trafic, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

567
poliția rutieră
Foto caracter ilustrativ

Luni, 30 martie, la ora 02.35, pe strada Dumbravei din localitatea bihoreană Diosig, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, dinDiosig, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Bihariadin cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

De asemenea sâmbătă, 28 martie a.c., la ora 19.00, polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa au fost sesizați prin sistemul de urgență S.N.U.A.U. 112 de un bărbat de 34 de ani, din localitatea bihoreană Husasău de Criș că autoturismul său, parcat în fața unui imobil din localitatea Bicaci, județul Bihor, a fost acroșat cu discul tras de un tractor, condus de un bărbat de 50 de ani, din Bicaci.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma testării conducătorului tractorului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.