A dat foc la gunoi și a fost amendat cu 5.000 de lei

1317

Demersul unei persoane de a se debarasa de deșeuri amestecate s-a soldat cu o amendă de 5.000 de lei.

„În data de 08.06.2021 cu ocazia patrulărilor efectuate pe raza UAT Marghita, echipa de comisari ai Gărzii de Mediu Bihor, la întoarcerea spre sediu, au identificat o persoană fizică care elimina prin incendiere deşeuri amestecate (deşeuri din material plastic (folie, PET-uri), polistiren, hârtie/carton, resturi vegetale, doze de aluminiu, etc) pe o suprafaţă de circa 30 mp.

Pe acelaşi amplasament au fost identificate depozitate necoform (pregătite pentru incendiere) deşeuri constructii, menajere amestecate, deşeuri de ambalaje din material plastic, ambalaje metalice şi deşeuri biodegradabile (iarbă, crengi) cu un volum de circa 4 mc.

Ca urmare a acestor neconformităţi au fost stabilite măsuri de igienizare a amplasamentului până la data de 18.06.2021 şi de INTERZICERE A INCENDIERII DEŞEURILOR DE ORICE FEL. Persoana fizică a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 211/2011″, transmit comisarii gărzii de mediu Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.