A alergat peste 12 km pentru un scop caritabil

171
 

Plutonierul major Tulka Lazszlo a obţinut titlul de Cel mai bun alergător al evenimentului DONEAZĂ ȘI ALEARGĂ, organizat de S.O.S Autism Bihor.

 

Jandarmul bihorean a alergat 12.600 de metri într-o oră și 3 minute, alături de ceilalți participanţi la această acţiune cu scop caritabil.

,,Ce poate fi mai frumos ca atunci când acțiunile taleajută comunitatea și pe cei aflați în dificultate?’’ a declarat aceasta la finalul evenimentului.

Plutonierul major Tulka Lazszlo
 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.