9.200 de țigarete, fără timbre fiscale, confiscate de polițiști de la o femeie

173
țigarete

9.200 de țigarete netimbrate legal, confiscate de polițiștii din Marghita de la o bihoreancă.

Luni, 3 februarie, la ora 19.00, pe strada 1 Decembrie din municipiul Marghita, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat o femeie de 38 de ani, din comuna Abrămuț, județul Bihor, în timp ce transportaîntr-un sac, 9.200 de țigarete (460 de pachete de țigări), netimbrate legal.

Țigările netimbrate legal au fost ridicate în vederea confiscării, iar cea în cauză a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr.12/1990, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.