8 persoane care nu au respectat autoizolarea la domiciliu duse de polițiști în corturile de campanie instalate în Piața 100 din Oradea

804
Mașina poliție
Foto caracter ilustrativ

În urma misiunilor desfășurate de structurile MAI din Bihor au fost identificate 8 persoane care nu au respectat măsurile de autoizolare.

Împotriva acestora s-a aplicat măsura de carantină instituționalizată, conform prevederilor Art. 7 din Ordonanța Militară nr. 2 / 2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19.

Cele 8 persoane care nu au respectat autoizolarea la domiciliu vor petrece noaptea de vineri spre sâmbătă în corturile de campanie instalate în Piața 100, după ce un angajat DSP Bihor va evalua starea lor de sănătate.

Reamintim că cele 4 corturi au o capacitate totală de 20 de locuri, sunt încălzite și iluminate și sunt dotate cu mese și bănci de lemn, paturi pliante și saci de dormit.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.