77 de pietoni care au traversat neregulamentar, sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore

790
poliția Aleșd zebră
Foto © AlesdOnline arhivă
 

Joi, 3 februarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

 

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză. 

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 54.750 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 27 de permise de conducere. De asemenea,au fost reţinute nouă certificate de înmatriculare și au fost constatate două tamponări.

Au fost sancționați 77 de pietoni care au traversat neregulamentar, 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, alte 10 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, au fost sancționate trei depășiri neregulamentare, două sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea semnificației culorilor semaforului electric, două sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 65 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

 

Urmărește-ne și pe Google News