70.000 de masti vandute de Primaria Oradea cu 1,5 lei

184

Peste 70.000 de măşti de protecţie s-au vândut în aceste zile prin chioşcurile OTL şi punctele de vânzare din pieţe ale ADP şi la Primăria Oradea.

 

În weekend, OTL a vândut aproape 9000 de măşti, luni aproape 23.000, marţi 17.500 iar miercuri peste 14.000. ADP a vândut în pieţe şi la Primăria Oradea peste 10.000 de bucăţi, a anuntat primarul Ilie Bolojan, pe pagina sa de facebook.

Decizia de a vinde aceste măşti prin chioşcurile OTL, la preţul de 1,50 lei bucata, s-a dovedit corectă. Farmaciile s-au văzut nevoite să reducă mult preţurile faţă de cum erau înainte, în prezent preţul acestor măşti ajungând la 2 – 2,50 lei, a mai spus acesta.

În ceea ce ne priveşte, am extins contractul cu furnizorul, astfel încât şi în zilele următoare să fie stocuri suficiente pentru ca orădenii să-şi poată procura măşti la un preţ rezonabil, până când viaţa va reintra treptat în normal.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.