5 staţii de alimentare a acumulatoarelor auto la Oradea 

209

Consiliul Local al municipiului Oradea şi-a dat acordul cu privire la contractarea finanţării pentru proiectul „Montarea unor staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in în Municipiul Oradea.”

 

Totodată, au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect, valoarea investiţiei fiind de 1.262.000 lei cu TVA, iar durata de implementare este de 12 luni.
Finanţarea este acordată de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, prin Administraţia Fondului pentru Mediu.
În vederea realizării investiţiei, au fost identificate 5 amplasamente pentru montarea staţiilor de reîncărcare la nivelul Municipiului Oradea, acestea fiind pe: str. Primăriei, str. Dunărea, str. Corneliu Coposu, str. Nufărului, Aleea Ştrandului.
În vederea obţinerii finanţării nerambursabile, Municipiul Oradea, prin Direcţia Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, va depune dosarul de finanţare pentru proiect la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.