24.000 de lei și 130 de pachete de țigări nemarcate legal, ridicate în vederea confiscarii de jandarmi

177

Joi, 11 iunie, în jurul orei 13.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Compartimentului de Prevenire și  Combatere a Faptelor Antisociale, aflat în serviciu, a depistat în zona Pieței Nufărul, un bărbat de aproximativ 46 de ani, care avea asupra sa 130 pachete cu țigări nemarcate legal de diferite  mărci.

Bărbatul se afla in proximitatea unui autoturism aflat în parcarea pieței, iar la vederea jandarmilor a afișat un comportament suspect.

Având în vedere acest aspect, jandarmii au trecut la legitimarea și aflării  identității acestuia.

La verificările efectuate, jandarmii au descoperit în interiorul autoturismului, 130 de pachete cu țigări netimbrate și în borseta aflată asupra lui suma de 24.000 lei.

Întrebat de proveniența țigărilor și a sumei de bani, bărbatul nu a putut da nicio explicație plauzibilă.

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de contrabandă.

Țigările netimbrate și suma de bani, au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.