22 de metri cubi de lemne de foc fără documente legale, confiscați de polițiști

982
Lemne foc camion

22 de metri cubi de lemne de foc fără documente legale, confiscați de polițiștii de la delicte silvice de la o societate comercială.

 


M
iercuri, 6 mai, la ora 09.00, pe strada Șoseaua Borșului din municipiul Oradea, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Oradea au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din localitatea Turda, județul Cluj, reprezentant al unei societăți comerciale cu sediul în localitatea Avram Iancu, județul Alba, în timp ce conducea un ansamblu auto format din autotractor cu semiremorcă cu care transporta 22 de metri cubi de lemne de foc, specia fag, paletizate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că avizul de însoțire a transportului de material lemnos avea codul online invalid.

Societatea comercială respectivă a  fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 3.718 lei, a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Oradea.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.