2.040 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiști de la două femei

282

Miercuri, 5 ianuarie, în jurul orei 07.30, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Sâmbăta, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic o femeie de 44 de ani, din comuna

Răbăgani, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, având-o ca pasageră pe o femeie de 49 de ani, din aceeași comună.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit asupra acestora 2.040 de țigarete (102 pachete de țigarete) nemarcate corespunzător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, varianta asimilată, fiind dispusăconfiscarea țigaretelor nemarcate corespunzător.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.