17 intervenții ale pompierilor în urma vijeliei de vineri seara

404
incendiu horn bloc-800x450
 

Vineri intre orele 17:38 – 23:50, pompierii bihoreni au fost chemați de 17 ori să înlăture efectele negative ale vijeliei.

Din cele 17 intervenții, 9 au fost solicitări pentru stingerea incendiilor la coșuri de fum. Incendiile au fost la Oradea, Vașcău, Cordău, Bratca, Aleșd, Lugașu de Jos și Sînmartin și au fost stinse de echipajele de la Detașamentul 1 Oradea, Garda 1 Mai, Ștei și Aleșd.

Incendiile s-au soldat fără pagube.

Alte șapte intervenții au fost pentru îndepărtarea copacilor, a elementelor de construcție cazute de vijelie.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.