12.000 de țigarete nemarcate legal confiscate de polițiști

147
 

Vineri, 25 septembrie, în jurul orei 16.15, pe D.N. 76, între localitățile bihorene Băile Felix și Hidișelul de Sus, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 12.000 de țigarete (600 de pachete de țigarete) nemarcate legal.

 

Țigaretele nemarcate corespunzător au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ,,contrabandă, varianta asimilată”.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.