117 garaje vor fi desfiinţate, în vederea amenajării de locuri de parcare

1162

117 garaje aflate pe domeniul public vor fi demolate în perioada următoare, în locul lor municipalitatea urmând să amenajeze locuri de parcare. Acțiuni similare vor avea loc, pe parcursul acestui an, și în alte zone din Oradea.

 

În scopul de a asigura accesul nelimitat al tuturor orădenilor la domeniul public, în special în arealul aglomerat al cvartalelor de blocuri, în această perioadă municipalitatea demarează activități de eliberare a domeniului public, în baza deciziei asumate de Consiliul Local al Municipiului Oradea, prin hotărârea nr. 316 din 29.04.2021.Această acţiune are în vedere asigurarea amplasamentelor necesare realizării lucrărilor de reparații la accesele dintre blocuri şiamenajarea de spații de parcare.

În această etapă, vor fi desființate 117 garaje, situate în următoarele zone:

Nr. AmplasamentNr. de garaje vizate
1.str. General Magheru nr. 1014
2.str. Republicii nr. 5120
3.str. Ștefan Cel Mare nr. 2 – 430
4.str. Petru Rareș  6
5.str. Aluminei47

În cursul acestui an vor fi eliberate şi alte terenuri dintre blocuri, în vederea amenajării de parcări de domiciliu, în diverse zone ale orașului, cu afectarea garajelor de pe domeniul public al UAT – Municipiul Oradea.

Utilizatorii acestor garaje au fost notificați să le elibereze, respectiv să își recupereze orice element constructiv din edificat pe care-l pot refolosi. 

Activitatea de eliberare a amplasamentului va fi planificată, de aceea este necesar să eliberăm aceste edificate, în caz contrar orice bunuri regăsite la data desființării în aceste garaje vor fi considerate ca fiind abandonate, acestea urmând să fie transportate la groapa de gunoi, după caz.

Le mulțumim pentru înțelegere utilizatorilor de garaje, dar și pentru sprijinul pe care îl acordă în realizarea acestor lucrări.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.