1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

110 bicicliști, utilizatori de trotinete electrice sau pietoni, sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore

Marți, 25 octombrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare. 

- Publicitate -

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 36.370 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut două permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

Au fost sancționați 91 de bicicliști, 14 pietoni, cinci utilizatori de trotinete electrice, 16 sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, cinci sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, trei pentru opriri neregulamentare, o sancțiune a fost pentru depășire neregulamentară, o alta pentru lipsa ITP, iar nouă sancțiuni pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI