100.000 de măști reutilizabile vor ajunge la cadrele didactice și elevii din școlile bihorene

362
măști reutilizabile
 

Consiliul Județean Bihor a achiziționat, prin Fundația Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar, măști de protecție din bumbac, în valoare de 170.000 lei. Acestea vor ajunge la beneficiari prin intermediul administrațiilor publice locale.

 

100 de mii măști din material textil, reutilizabil, vor ajunge, începând cu data de 10 septembrie, la primăriile din județ, de unde vor fi distribuite, elevilor și profesorilor bihoreni. Materialele au fost achiziționate de Consiliul Județean prin Fundația Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar.

„Fiecare elev de școală primară, gimnaziu și liceu, precum și toate cadrele didactice vor primi, gratuit, din partea Consiliului Județean Bihor, 2 măști reutilizabile pentru a se putea proteja când se vor întoarce în clase. Ne dorim ca, prin această măsură, profesorii și elevii să se simtă în siguranță”, a transmis, vicepreședintele Ioan Mang, prin intermediul unui comunicat de presă.

Valoarea achiziției publice este 170.000 lei, 1,7 lei/mască.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.