​Incendiu la o gospodărie de pe strada Clujului din Oradea

328

În dimineaţa zilei de 18 octombrie 2016, în jurul orei 05.15, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenţia pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată pe strada Clujului din municipiul Oradea.
La adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgenţă, două echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea şi un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea.

 

În urma efectuării recunoaşterii, forţele de intervenţie au constatat că flăcările se manifestau la o construcţie ce adăpostea centrala termică, afectând parţial şi o altă anexă (bucătăria de vară) din cadrul gospodăriei.

Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea focarelor de incendiu,  reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la locuinţă şi să salveze astfel bunuri de o valoare semnificativă.

Ca urmare a producerii incendiului, provocat, cel mai probabil de un cazan de încălzire amplasat necorespunzător faţă de mijloacele combustibile, au ars o suprafaţă de aproximativ nouă metri pătraţi din acoperişul construcţiei ce adăpostea centrala termică şi o cuşcă pentru câine amplasată în interiorul acesteia, iar la bucătăria de vară, flăcările au afectat o fereastră, o uşă şi circa patru metri izolaţie polistiren.

Din fericire  nu au existat persoane rănite.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.