USR PLUS – Final de campanie fizică, la Vadu Crișului

260
USR PLUS - Final de campanie fizică, la Vadu Crișului
USR PLUS - Final de campanie fizică, la Vadu Crișului

A fost o lună lungă, într-o perioadă extrem de complicată pe care o trăim împreună, cu toții. Cu toate acestea, au fost săptămâni frumoase. Pentru că am reușit să vă reîntâlnim, chiar dacă, de multe ori, doar de la distanță. După cum știți, am ales să facem lucrurile diferit în această campanie. Punând sănătatea și siguranța voastră pe primul plan și alegând ca, în locul „bailor de mulțime”, practicate în continuare de o mulțime de partide care, cel mai probabil, și-au pus interesele proprii mai presus de orice, să vă prezentăm principalele puncte ale proiectului nostru prin intermediul unor pancarte de mari dimensiuni. Respectând toate măsurile de distanțare și siguranță, asigurându-ne că nu vă punem în pericol nicio secundă, am reușit să fim aproape de voi, arătându-vă că suntem aici și că luptăm pentru ca dorințele voastre să devină o realitate în noul Parlament.

Știm că e o perioadă obositoare pentru toată lumea, cu două campanii una după alta și cu un discurs politic care a acaparat viețile noastre. Înțelegem de asemenea supărările și frustrările care se datorează faptului că, de atât de mult timp, lucrurile ori nu merg în direcția corectă ori înaintează mult prea încet. Toate aceste lucruri ne supără și pe noi și reprezintă întocmai motivele pentru care am ales să nu mai stăm deoparte și să ne implicăm politic. În ultimii patru ani am reușit, desi eram într-o minoritate covârșitoare în Parlament, să stopăm masacrarea justiției și să începem debirocratizarea administrației.

Nu e suficient, știm, motiv pentru care ne propunem multmai multe acum, de la eliminarea privilegiilor pentru parlamentari, la reducerea numărului lor și la investiții majore însănătate, educație, agricultură și tehnologii ale viitorului. În ultimele săptămâni, am prezentat astfel toate aceste proiecte, ajungând, pe lângă Oradea, în Aleșd, Beiuș, Ștei, Salonta, Vașcău, Nucet, Lunca, Brusturi, Oșorhei, Nojorid, Holod, Sântandrei, Mădăras, Sâmbăta, Sânmartin sau Brusturi. Ieri, ultimul popas, la Vadu Crișului. În fiecare comunitate am întâlnit oameni și reîntâlnit oameni minunați iar consensul a fost unul fără de echivoc: România trebuie să scape de hoție! De corupție, de nepotism, de sinecuri și de diferențele dintre clase sociale.

Suntem pregătiți din plin să muncim timp de 4 ani pentru a pune în aplicare cele 40 de angajamente pe care ni le-am luat. Pentru ca acest lucru să se întâmple însă, avem nevoie de suportul tău. Acum, mai mult ca niciodată poate, viitorul României e în mâinile tale. Direcția pe care țara noastră o va lua în următorii 4 ani. Sunt mulți cei care ți-au spus că votul tău e irelevant, că nu ai putere. Era firesc să facă asta, când de tine depind atât de multe. Acum. Alege astfel să preiei controlul și să pui umărul la revoluția bunei guvernări pe care, poate, o aștepți deja de prea mult timp. Votează duminică pentru o Românie fără hoție și convinge alți 5 prieteni să îți urmeze exemplul. Votează USR PLUS! Reușim. Împreună.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea SalvaţiRomânia (parte a alianţei electorale “Alianţa USR PLUS”). Cod unic de identificare: 11200021

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.