MPS a deschis o nouă stație ITP în Chistag, pentru mai multe tipuri de autovehicule (video)

1392
Stația ITP MPS
Stația ITP MPS

O nouă stație ITP s-a deschis în localitatea Chistag. Stația ITP MPS și-a deschis porțile atât pentru autoturisme cât și autocamioane. În noul sediu găsiți aparatură de ultima generatie, dar și personal calificat cu multă experiența. Serviciile oferite sunt de calitate, iar preturile accesibile.

În aceeași locație funcționează și un service de reparații complexe și diagnoză pentru autoturisme, camioane și remorci.

Tipurile de autovehicule care vor putea efectua ITP-ul la stația MPS sunt:

  • autoturisme
  • microbuze
  • autorulote
  • camioane
  • automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 tone, inclusiv.

“Este o investiție strategica, ne-am dorit o stație modernă, pentru a oferi servicii la standarde înalte, dotată cu cele mai moderne sisteme. Echipa noastră vă vine în ajutor cu profesionalism și promptitudine. Tocmai de aceea în aceeași locație am deschis și un service auto. Stația respectă exigențele impuse de Registrul Auto Român și este construită după normele RNTR 1.”, ne-a declarat administratorul societății, Radu Ungur.

Programul de funcționare al stației ITP MPS este de luni până vineri între orele 08.00-17.00, iar programările se fac direct la punctul de lucru sau la numărul de telefon 0359-822.002.

În aceeași locație găsești și o stație de distribuție carburanți. Staţia este prevăzută cu o zonă de alimentare carburanți și cu o zonă de magazin. Alimentarea cu carburanți este asigurată prin 4 pompe, dintre care una cu debit rapid, pentru alimentarea camioanelor de mare tonaj.

Stația de carburanți MPS Diesel este singura benzinărie din judetul Bihor cu stație de încărcare electrică rapidă, de 22kw pentru mașini electrice fiind pusă la dispoziția clienților în mod gratuit.

În zona de shop, clienţii pot alege dintr-o gamă largă de produse, de la accesorii auto la bunuri de larg consum dar şi servicii precum achiziţionarea rovignetelor auto sau asigurări obligatorii.

Pe lângă staţia de carburanţi, este amenajată și o Cafenea cu terasă având capacitate totală de 50 de locuri, oferind o gamă variată de produse de patiserie, fresh-uri sau cafea. Este o benzinărie modernă, cu mult spaţiu la interior şi exterior. Locația fiind destinată și celor care doresc sa se bucure de câteva momente de relaxare.

Orarul de funcționare al stației de carburanți este non-stop.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.