Fast-food La Strada face livrări la domiciliu în Aleșd

825

“La Strada”, situat în zona Pieței Agroalimentare din Aleșd, pune accent foarte mare pe calitatea preparatelor, iar mai nou face și livrare la domiciliu.

Fast-foodul „La Strada” isi asteapta clientii cu o mare varietate de produse, dar si cu preturi pe care si le permite orice buzunar. Shaworma, kebab, mici sau hamburgeri de diferite tipuri sunt pregatite, sub ochii pofticioșilor. “La Strada” face și livrări la domiciliu atât în orașul Aleșd cât și localitățile învecinate, comenzile se pot face la numărul de telefon: 0770 291 521

Puteți comanda de luni până vineri intre orele 9:00 și 21:30, sâmbătă și duminică între 10:00 și 21:00.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.