8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

Continuăm și în 2023 cu Stația ITP MPS Chistag (video)

Urmărește-ne și pe Google News

Stația ITP MPS SERVICE situată în localitatea Chistag dotată cu aparatură de ultimă generație, dar și personal calificat cu multă experiența atât pentru autoturisme cât și autocamioane, îți oferă, servicii de inspecție tehnică periodică la preturi accesibile.

- Publicitate -

Tipurile de autovehicule care vor putea efectua ITP-ul la stația MPS sunt:

  • autoturisme
  • microbuze
  • autorulote
  • camioane
  • automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 tone, inclusiv.

Programul de funcționare al stației ITP MPS SERVICE este de luni până vineri între orele 08.00-17.00, iar programările se fac direct la punctul de lucru sau la numărul de telefon 0359-822.002.

În aceeași locație funcționează și un service de reparații complexe și diagnoză pentru autoturisme, camioane și remorci.

Tot acolo ai la dispoziție și o stație de distribuție carburanți, prevăzută și cu o zonă de magazin. Alimentarea cu carburanți este asigurată prin 4 pompe, dintre care una cu debit rapid, pentru alimentarea camioanelor de mare tonaj.

Stația de carburanți MPS Diesel este dotată și cu stație de încărcare electrică rapidă, de 22kw pentru mașini electrice fiind pusă la dispoziția clienților în mod gratuit.

În zona de shop, clienţii pot alege dintr-o gamă largă de produse, de la accesorii auto la bunuri de larg consum dar şi servicii precum achiziţionarea rovignetelor auto.

Pe lângă staţia de carburanţi, este amenajată și o Cafenea cu terasă având capacitate totală de 50 de locuri, oferind o gamă variată de produse de patiserie, fresh-uri sau cafea. Este o benzinărie modernă, cu mult spaţiu la interior şi exterior. Locația fiind destinată și celor care doresc sa se bucure de câteva momente de relaxare.

Orarul de funcționare al stației de carburanți este non-stop.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI