27.2 C
Aleşd
duminică, 16 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Ciprian Blejan, candidatul AUR la Preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor: Avem un judeţ de AUR cu oameni de AUR

Bihorenii pun suflet în tot ceea ce fac, sunt mereu gata să asculte și să găsească soluții pentru a-şi ajuta semenii. Pentru ei, valorile tradiționale, cum e familia, credinţa, dar și solidaritatea comunitară sunt piloni fundamentali care îi ghidează în viața de zi cu zi. Cred cu tărie că potențialul județului Bihor este imens și că, împreună, putem transforma această regiune într-un exemplu de urmat pentru întreaga țară.

Pilonii judeţului: bihorenii

În ultimele zile, am parcurs 2000 de kilometri, am fost în satele, comunele şi oraşele din Bihor, pentru a afla problemele cu care se confruntă locuitorii noștri. Am fost profund impresionat de dăruirea și munca unor oameni care, fără a cere nimic în schimb, fac tot posibilul pentru a îmbunătăți viețile celor din jur. Am întâlnit fermieri care își muncesc câmpurile cu o perseverență remarcabilă, oameni care îngrijesc orfani și oferă speranță copiilor fără familie, și antreprenori locali care creează locuri de muncă și contribuie la economia județului.

Ca inginer, am experienţă de decenii în domeniul construcțiilor edilitare, ca antreprenor, am realizat și implementat cu succes sute de proiecte, inclusiv în toate zonele ţării. Am o viziune clară pentru viitorul județului nostru și sunt determinat să implementez proiecte concrete și eficiente care vor îmbunătăți calitatea vieții tuturor cetățenilor

Top 5 priorităţi AUR

Unul dintre obiectivele mele principale, dacă voi fi ales, este să îmbunătățim infrastructura județeană. Drumurile trebuie să fie sigure și bine întreținute în toate localităţile din Bihor, , astfel încât să facilităm atât transportul local cât și dezvoltarea economică.

Educația este o altă prioritate. Îmi propun să înfiinţăm o grădiniţă în fiecare comună, şi să modernizăm actualele instituțiile de învățământ, pentru a oferi copiilor noștri cele mai bune condiții de a studiu. Profesorii bihoreni merită respectul și sprijinul nostru, iar elevii au dreptul la o educație de calitate.

În domeniul sănătății, este esențial să asigurăm servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii județului. Voi milita pentru înfiinţarea unor centre de permanenţă în toate comunele, unde să atragem personal medical calificat. Fiecare bihorean trebuie să aibă acces la îngrijire medicală adecvată, fără a fi nevoit să călătorească la distanțe mari.

De asemenea, vreau să încurajez inițiativele antreprenoriale locale. Bihorenii sunt oameni harnici și ingenioși, și sunt convins că, prin sprijin adecvat, pot dezvolta afaceri de succes care să contribuie la prosperitatea județului. Vom crea programe de finanțare și formare pentru antreprenori, facilitând accesul la resurse și informații necesare pentru demararea și creșterea afacerilor.

Nu în ultimul rând, turismul trebuie să devină un motor de dezvoltare economică pentru Bihor. Avem peisaje naturale deosebite, tradiții culturale bogate și o ospitalitate renumită. Voi lucra pentru promovarea județului nostru ca destinație turistică de top, atrăgând vizitatori din întreaga țară și din străinătate.

Împreună vom transforma BIHORUL

În concluzie, avem un județ de AUR cu oameni de AUR, iar împreună putem transforma Bihorul într-un model de succes. Îmi doresc ca fiecare bihorean să se simtă mândru de locul în care trăiește și să aibă încredere că viitorul poate fi mai bun. Împreună, prin muncă și dedicare, vom atinge acest obiectiv.

Sunt convins că pot contribui semnificativ la dezvoltarea județului Bihor. Vă invit să vă alăturați echipei mele și să construim împreună un Bihor mai prosper, mai modern și mai unit!

Ciprian Blejan, candidat AUR la preşedinţia CJ Bihor

Bihorul RENAȘTE!

(Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, cod mandatar financiar 21240330)

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,716FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI