16.5 C
Aleşd
joi, 28 martie 2024

CSM Digi Oradea început cu două victorii

Poloiștii de la CSM Digi Oradea au început cu două victorii noua ediție a campionatului Superligii Naționale. Astfel, elevii antrenorilor Kadar Kalman și Gheorghe Dunca s-au impus în dubla de vineri și sâmbătă, susținută la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în compania celor de la Dinamo.

- Publicitate -

Primul joc, desfășurat vineri seara, s-a încheiat cu scorul de 10-7, după ce pe sferturi s-a consemnat: 1-0, 4-2, 3-3 și 2-2.

A fost un meci în care dinamoviștii au oferit o replică bună vicecampionilor, însă mai experimentați orădenii au reușit să se impună în cele din urmă la o diferență de trei goluri.

Principalul marcator al bihorenilor a fost Mihnea Gheorghe, autor a 3 goluri.

Apoi, sâmbătă, în cea de-a doua partidă CSM Digi s-a impus mai detașat, cu scorul de 15-7, după ce pe sferturi s-a consemnat: 2-3, 5-2, 2-0 și 6-2.

De această dată principalul marcator a fost Andrei Prioteasa, nimeni altul decât fostul jucător al celor de la Dinamo, cu 4 goluri. Mihnea Gheorghe și Tiberiu Negrean au înscris câte 2 goluri.

În alte partide din runda inaugurală a Superligii Naționale de polo, Steaua a învins cu 13-5 și 21-6 pe Rapid București. De asemenea, la Brașov, Sportul Studențesc Corona a întrecut cu 22-8 pe CS Crișul, din cea de-a doua echipă orădeană remarcându-se Gergely Laszlo, cu 4 goluri marcate.

La Arad, AMEFA din localitate a învins cu 19-4 echipa Poli Cluj.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,170FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
580CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI